10-23-2008, 11:41 AM
(10-23-2008, 06:58 AM)Red Star Forever link Wrote:Драго ми је да се и о овим стварима разговара... И моја порука је дала повода да се расправља о ангажвању студената везано за Космет, знам да је пар група било доле, један од другара из веб тима је био, али то је све минимално у односу на ангажовање студената у 90-им годинама у разним политичким догађањима... Сад су ипак неке друге ствари мало важније... Егзистенција што би се рекло...Не могу да тврдим сто посто али мислим да тада није било толико подељености међу младима (страначке) колико је има данас. Када гледам окружење ту је најмање 50% људи које боле курац за Космет, сматрају га као терет. А нико од њих се не замисли да је поред њега другар који је побегао оданде спашавајући живот. Ту су и они који ће да кажу Косово је Србија, али само да би испали "патриоте", а искрено им је свеједно.
Јуче слушам кретена који каже "шта има да протествујем ја сам на буџету", данас свако гледа своју гузицу, а буне се само они који су погођени овим тзв реформама