11-15-2008, 08:41 PM
Данас су на шипци сви били одлични... То што неко има више искуства, боље преноси енергију и диже атмосферу од неког другог, није толико битно (за већину нас). Најважније је да смо били бољи и то прилично бољи него на неким претходним утакмицама. А ко колико има заслуга за то, није толико битно сигуран сам. И наравно да се не пева због вође, али природно је да се осети позитивна енергија када знамо колико и због чега су била притворена наша браћа до пре неколико дана...
Лично сам мислио да ће у скоријој будућности тешко да се понови издање из Зрењанина од пре три месеца, још и када су све ове тешке ствари задесиле нашу групу... Али преварио сам се, и то баш против Баната данас на Маракани. Можда није баш била лудница као и тамо и 3 бода су била много извеснија данас него тад кад нисмо ушли у шеснестерац противника. Међутим, када у обзир узмемо данашњи број људи на Северу, па пиротехнику, изглед трибине и сл, онда је то већ друга прича!
Лично сам мислио да ће у скоријој будућности тешко да се понови издање из Зрењанина од пре три месеца, још и када су све ове тешке ствари задесиле нашу групу... Али преварио сам се, и то баш против Баната данас на Маракани. Можда није баш била лудница као и тамо и 3 бода су била много извеснија данас него тад кад нисмо ушли у шеснестерац противника. Међутим, када у обзир узмемо данашњи број људи на Северу, па пиротехнику, изглед трибине и сл, онда је то већ друга прича!