Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KK CZ - Olimpija (situacija oko KKCZ)
Quote:I meni se to isto cini. Nemojte da zaboravite da po pravilniku tim moze prilicno da se izmeni tokom sezone. Verujem da ce biti vrlo interesantnih pojacanja.
I ja tako mislim, mozda cak nesto i osvojimo na kraju.
Pa ipak, nisam siguran da bih voleo trofeje tako osvojene (tipa, ko ima vise para za plej of da pokrade sve zivo od siromasnijih, pobedice :zbunjen Kako zanimljivo...). Zamislite da menjamo igrace svake godine (kao i do sada :nene ), svakih par meseci (oni koji bi dosli za plej of tesko da bi nesto duze ostali?) :zbunjen . Nije to to... Treba VEC JEDNOM da imamo isti, kvalitetni tim NEKOLIKO godina... Gde se kostur tima sacuva i duze i da KONACNO pocnemo da cuvamo dobre igrace iz nase skole. A ovako, kad sledece sezone pogledam spisak igraca, to kao da i nije Zvezda. Prepoznam dva tri igraca i to je to. Niko ne ostane par godina da igra u prvom timu.Osim toga, iako "domaca" titula u konkurenciji bilo koje od dve lige mnogo vise znaci nego npr. u fudbalu, ipak bi u Evro ligi ili kupu opet gubili od nekih pacera :bes , kao i do sada.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply

Messages In This Thread
KK CZ - Olimpija (situacija oko KKCZ) - by Godra - 10-14-2004, 04:54 PM
KK CZ - Olimpija (situacija oko KKCZ) - by Godra - 10-14-2004, 04:55 PM
KK CZ - Olimpija (situacija oko KKCZ) - by ???? - 10-15-2004, 07:53 AM
KK CZ - Olimpija (situacija oko KKCZ) - by Anonymous - 10-28-2004, 03:33 PM
KK CZ - Olimpija (situacija oko KKCZ) - by Milos_cz - 10-31-2004, 07:10 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)