02-03-2009, 12:45 PM
(This post was last modified: 02-03-2009, 12:58 PM by Red Star Forever.)
Не мешај бабе и жабе... Какве везе они имају са Звездом (лилићи, милутиновићи...)? По твојој логици нисмо требали да нападнемо Јочића него Коштуницу... Не дачића него Тадића... То о чему ти причаш је нека друга прича која нас је погодила као Србе, ова коју ја спомињем као навијаче, а ова по којој се зове тема као Србе и као Делије... Сам муја каже да га је довео Ивић и да је то било на његово инсистирање!!! Мени је то исто, ивић, конобар, мишковић, иста екипа, све сами фекалци,не раздвајам их... А Север је одавно рекао своје о породици која је власник свега у Србији, а покушава да се домогне и вољеног нам клуба... И то се радило на разне начине... Нпр.цео град се исписује графитима месецима, па и годинама уназад (Нећемо делта Звезду, Мишковићу даље руке од Звезде, Не дамо Звезду МИшковићу и сл.), а ако буде требало да се још јасније искаже став на самим утакмицама, има ко о томе да одлучи... Имали смо велике проблеме у држави и нисмо много имали времена да се бавимо делта породицом (Космет је приоритет последњих две-три године)... Имали смо (и нажалост још увек) ситуацију са братом Урошем... Проблем је у томе што у Србији тренутно новац значи моћ, а то је могућност поткупљивања, режима, полиције, новинара и сваки директан удар на моћног човека је на неки начин удар на самог себе... У том смислу треба бити паметан и одбро одлучити како реаговати...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "