05-16-2004, 12:28 PM 

Radila je "Maja" i Sofiju ali i sve ove utakmice one sezone kada smo uzeli KES.  Ja sam sa njom isao u Minhen a sa Putnikom vozom iz Zemuna u Bari (trajekt). Da li je u pitanju bio cale ili keva nekog od nasih vise se ne secam. Raspitacu se kod ortaka pa ti javljam.
 Ja sam sa njom isao u Minhen a sa Putnikom vozom iz Zemuna u Bari (trajekt). Da li je u pitanju bio cale ili keva nekog od nasih vise se ne secam. Raspitacu se kod ortaka pa ti javljam. 
Vidim da je u modi prisecanje na onaj cuveni sastanak tamo na Oazi. Meni je najbolji predlog bio: Bitange. A najvise glasova imao je Ultras posle Delije...
 A najvise glasova imao je Ultras posle Delije... 
poz,
budimir

Ja sam sa njom isao u Minhen a sa Putnikom vozom iz Zemuna u Bari (trajekt). Da li je u pitanju bio cale ili keva nekog od nasih vise se ne secam. Raspitacu se kod ortaka pa ti javljam.
 Ja sam sa njom isao u Minhen a sa Putnikom vozom iz Zemuna u Bari (trajekt). Da li je u pitanju bio cale ili keva nekog od nasih vise se ne secam. Raspitacu se kod ortaka pa ti javljam. Vidim da je u modi prisecanje na onaj cuveni sastanak tamo na Oazi. Meni je najbolji predlog bio: Bitange.
 A najvise glasova imao je Ultras posle Delije...
 A najvise glasova imao je Ultras posle Delije... poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!