03-01-2009, 09:07 AM
Све сте већ рекли, зато ћу ја истаћи оне ствари које ните споменули.
1.Гужва на улазу ко стока смо се гурали кичма ми је сјебана, али ипак пуно зајебанције, најјачи је био лик коме је досадило да чека па је почео да се дере да га пусте јер има астму наравно у шали
.
2.Неки људи касне и креће невероватно гурање седимо једни другима на глави, изгазили су ми леђа смрвили све због неких накурчених људи који касне и онда желе да уђу што ближе вођама >
.
3.Ја и ортак развили Српску заставу, а ликови изнад нас склони ту заставу не видим текму ??? умало да се побијемо.
4.Свака част за паролу за Ђорђа Миловановића.
5.Да ли се мени учинило или се јуче на огради појавила застава Делија из Македоније?
6.Скандирање УБИ ГРОБАРА брука и срамота .
7.Истакао сам углавном доста негативних ствари, јер сте ви све добре
већ рекли и због тога што верујем да треба да стално тежимо ка бољем.
Поздрав браћо СРБИ.
1.Гужва на улазу ко стока смо се гурали кичма ми је сјебана, али ипак пуно зајебанције, најјачи је био лик коме је досадило да чека па је почео да се дере да га пусте јер има астму наравно у шали

2.Неки људи касне и креће невероватно гурање седимо једни другима на глави, изгазили су ми леђа смрвили све због неких накурчених људи који касне и онда желе да уђу што ближе вођама >

3.Ја и ортак развили Српску заставу, а ликови изнад нас склони ту заставу не видим текму ??? умало да се побијемо.
4.Свака част за паролу за Ђорђа Миловановића.
5.Да ли се мени учинило или се јуче на огради појавила застава Делија из Македоније?
6.Скандирање УБИ ГРОБАРА брука и срамота .
7.Истакао сам углавном доста негативних ствари, јер сте ви све добре
већ рекли и због тога што верујем да треба да стално тежимо ка бољем.
Поздрав браћо СРБИ.