(03-01-2009, 10:37 AM)rukometas_bg link Wrote: Ја стоку нисам чуо осим у оном тренутку шока у 95. мин
Слажем се у потпуности!Први и једини пут су се чули кад су дали онај јебени гол!Тад је стварно све загрмело,али захваљујући маси са запада и истока!!!Немојте толико да будете критични,наравно да смо могли боље,али и ово је било доста да одржимо лекцију у навијању!!!!!!Какав бре стокин разглас,ја га нисам чуо ни једанпут!Живота ми!А у тренутцима између две песме када мало дође до застоја онда се чуо југ!Али је то тако слабо,да је једва долазило до атлетске стазе

!!!Стварно су смешни!!!Ја сам био код овог улаза у средини(онај према истоку) и стварно је било ту добро навијање!!!Многи су се заносили мало ,па су кренули да снимају кад је почела бакљада,али убрзо је доста људи реаговало(и ја међу њима) и камере су искључене!!! или су пред крај престали да навијају,однсно почели да пиље у терен :o!!!И опет доста људи је реаговало и подигло масу,тако да је на том делу стварно била лудница до тог 96 минута!!!!Једино стварно што нисмо ништа чули вођу,морали смо у већини случајева да сачекамо да се из средине заори песма па да наставимо!!!Немам ништа против људи који су стајали на огради,на тој страни(мало ка истоку),дали су свој максимум,али ипак то није било довољно да подигне масу до усијања!!!!!Идемо Делије,можемо бити задовољни већином ствари које смо јуче направили,а оно што је недостајало,да поправимо већ у суботу на Маракани!!!!!Несумњам у то!!!!