01-13-2003, 01:02 AM
Vidis Milance,
ti si kreten.
Prvo to da definisemo. Uspeo si za dva dana da se zakacis sa celim Forumom i sa pola Severa. To je, vidis, tvoj problem. Ja decu nikada nisam vaspitavao, barem kada je rec o navijacima Zvezde, na taj nacin, pa necu ni tebe. Cak si mi neizmerno simpatican jer kako drugacije da reagujem na tvoj besmislen poziv.
Duhovito nema sta. Potrazi me na bilo kojoj utakmici da se upoznamo. Iznenadices se kada me budes video, to je sve sto cu ti reci. ;pljuga
Jos jednom da te obavestim. Na ovom delu Foruma postoji topic koji se bavi duhovitostima. Tvom poslednjem postu je mesto tamo, shvatices pre ili kasnije.
I za kraj, kako bi bilo da ti malo prosetas odavde ili da odes nazad na Oazu, a? Bolje. I ja mislim tako... Imas forum BBB, to je tvoja slika i prilika, da se hooliganisete preko net-a do mile volje. Bog da te vidi, ja ti kazem.
poz,
budimir

Jos jednom da te obavestim. Na ovom delu Foruma postoji topic koji se bavi duhovitostima. Tvom poslednjem postu je mesto tamo, shvatices pre ili kasnije.
I za kraj, kako bi bilo da ti malo prosetas odavde ili da odes nazad na Oazu, a? Bolje. I ja mislim tako... Imas forum BBB, to je tvoja slika i prilika, da se hooliganisete preko net-a do mile volje. Bog da te vidi, ja ti kazem.

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!