03-06-2009, 05:51 PM
(This post was last modified: 03-06-2009, 05:57 PM by ЧИЧА КЕЖУЛТРА.)
брате пијанац,мислим да си ме погрешно схватио...моје мишљење а чини ми се и брата храбро срце је да ми некако треба да одговоримо на неке наслове нпр у блицу и пресу...јер ако се будемо понашали индиферентно онда људи могу да помисле да ми ћутимо зато јер су ови у праву!!!а знаш да је менталитет људи а посебно Срба да највише воле да прочитају неку сензационалистичку вијест и одмах себе увјере да је истина,а наравно новинари као новинари написаће најгнуснију лаж само да би подигли тираж...а шта ћемо ми ако будемо јавност имали против себе...тј ако људи заиста (не дао драги Бог) помисле да је Урош угурао бакљу у уста трајковићу...или да заиста заслужује 40 година јер другачије не можемо у Европу...?!...и нисам мислио да Север на то одговара...али нпр зашто свако од нас не би када год угледа некакав текст који знамо да није истина послао писмо негодовања тј протестну ноту али не у име Севера него у своје сопствено...и зашто не и који графит против тих и таквих наслова...па онда нпр човјек шета улицом а прије тога је прочитао да "хулиган Урош Мишић треба да заувијек труне у затвору" и он стварно мисли да треба,а онда наиђе на неки графит нпр "можете да лажете и да измишљате али Правда је јача од свега,40 година само зато јер је навијач,Правда за Уроша " и онда се он запита...?!па помисли да није све тако као што новинари пишу па мало и истражи о чему се ту уствари ради... и стане на нашу страну...можда није најбољи примјер али не могу се сјетити бољег тренутно...