Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Напредак 7.3.2009.
Пре почетка сезоне покренула се тема,који су недостаци наше трибине,и шта би требало исправити или искоренити да она буде још боље...Поменуо се изглед трибине-одевање,формирање копа који би био покретач лудила,снимачи са мобилним телефонима...Е сада нпр. после ове утакмице ако погледамо слике видимо да нам трибина доста озбиљно изгледа,нема неких дречавих боја и слично,на формирању копа се доста радило током ове сезоне кад се обележавао централни део трибине и када се група која се пре почетка утакмица окупљала на врху трибине спуштала у тај обележени простор.Али оно што се није променило и што ми сваки пут квари утисак кад дођем са утакмице су снимачи,нема утакмице,нема бакљаде а да они не упале своје апарате

Што се тиче утакмице све је углавном речено,можда бих могао да поменемем да је током песми посвећених Светој земљи,скоро цео коп држао три спојена прста...Такође песма Ђенерале је отпевана веома јако и са пуно енергије,не знам дал' ми се учинило,али мислим да и када је вођа рекао ''добро је'',маса хтела и даље да пева...Е да запаљена је и једна шиптарска застава,и опет око тога маса снимача са својим апаратима >Sad

Messages In This Thread
Одг: Звезда-Напредак 7.3.2009. - by фрактура - 03-07-2009, 09:10 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)