Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oфк-Ц.Звезда, субота 14.03.
(03-14-2009, 05:34 PM)vtomic85 link Wrote: Написао сам на званичном сајту ФКЦЗ, написаћу и овде...
а ви ме бришите, банујте, јебите, убијте...
Јак ти сајт на ком си писао о дешавању на Трибини....
Нећемо те бановати, ни брисати већ ћемо те оставити за пример.
(03-14-2009, 05:34 PM)vtomic85 link Wrote: Међутим, данас сам на Карабурми изгубио жељу да се појавим на Северу до краја сезоне. На сву срећу, то расположење ме није дуго држало
...или несрећу?
(03-14-2009, 05:34 PM)vtomic85 link Wrote: Или да лепо одем на Запад и да гледам фудбал... иста је атмосфера, једино што људи током полувремена седе, а на паузи стоје...
Ево решења!
(03-14-2009, 05:34 PM)vtomic85 link Wrote: Шта бре "тешко да се навија кад се губи 2:0"???????? Па, управо тад и треба да навијање буде такво да се руши стадион!!! Уосталом, ја сам изгледа био један од ретких који су дошли да би стварно навијали, тако да сам резултат видео тек кад сам дошао кући! Тад сам видео и да нам је поништен један гол, да нам је искључен играч, да је судија продужио 6 минута утакмицу... Појма ја нисам имао шта се дешава на терену током тих 90 минута. Јбг, брате, нисам се трудио да извирујем иза парола и барјака како бих видео да ли је помоћни судија махао корнер или гол-аут. То се много боље види са запада и истока. Север није за посматраче.
Био сам данас на утакмици, а нисам те приметио супермене!

Ја стварно не могу да верујем да неко може да напише овако глуп пост. Па дајте људи саберите се пре него поченете да пише глупости. Јел о једном оваквом нашем(ај нек буде солидном) издању толико глупости може да се напише? Постови типа "ја сам најбољи, ја сам ултрас 100 минута, вође не ваљају, у копу нико ништа сем мене не ради итд..." стварно граниче са научном фантастиком. Погледајте нашу Трибину у последње време, погледајте како то добро изгледа из утакмице у утакмицу, зар треба бити геније и приметити да смо много напредовали и да то радимо из утакмице у утакмицу. Наравно, нисмо савршени, али много добро све то скупа изгледа. Према томе уздржите се постова где величате себе иако ништа Северу нисте дали(или сте дали јако мало) и потцењујете оне који дају много да би све ово овако добро изгледало.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Messages In This Thread
Одг: oфк-Ц.Звезда, субота 14.03. - by Igor_RS - 03-14-2009, 07:22 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)