Poll: jeste li zadovljni planom i radom KK C.Zvezda
You do not have permission to vote in this poll.
da
44.44%
8 44.44%
NE
55.56%
10 55.56%
Total 18 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ili sam ja poremecen ili oni nisu normalni !!!
Ovo je ipak hool caffe, tako da je ovo trebalo da ide u Kafanu, ali nema veze.

Sto se mene tice, nije mi prijatno da gledam te likove u KK, ukoliko ostanu bicemo predmet zajebancije na raznim derbijima, ali se nadam da Sagadin zna sta radi... I da zna kakav ce gnev zbog toga biti navucen na njega.

E sada dolazimo do strateskih pitanja: da li bi prihvatili da vam igraju super igraci: Turci, siptari, majmuni, kogodvec, a da Zvezda bude prvak svega? Nikome nije smetao Refik Sabanadzovic koji je Malesor (Siptar) ili Goran Juric (Hrvat) u onoj cuvenoj Bari generaciji. Dakle, ukoliko znaju da igraju neka igraju, ukoliko ne znaju da igraju, a to je jedino merilo, neka idu u Pakistan. Inace, sto se tice toga, ko ce igrati u Zvezdi, merilo jeste znanje i ono na terenu, ali ako mu se ne omakne da sa Zvezdom nesto uradim, Segedin Smile ce leteti pre vremena sa sve svojom turskom kolonijom. Smile

Kada sve saberem prosle godine, mislim da smo kao KK napredovali puno, ali tu mi je najvise nekako doprinela nova uprava a ne sam Segedin. Smile Cak imam neke strucne Smile zamerke, tipa, ne pravljenje faula protiv Zadra i slicno. Smatram da ako on nece da bude trener, neka se dovede normalan trener poput Kreckovica (koga su svi zaboravili) a da se maneken Trifunovic posalje kod Pavicevica u OKK... Smile

Eto, znam da se mnogi po defaultu nece sloziti sa ovim mojim recima, ali kao sto rece DH, Smile ja moram uvek da kontriram. Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply

Messages In This Thread
KK - by Forever Ultras - 06-05-2003, 10:48 PM
Braco Srbi - by Forever Ultras - 06-06-2003, 04:42 PM
Re: Braco Srbi - by UrbanBaby - 06-06-2003, 06:07 PM
Lucky Star - by Forever Ultras - 06-07-2003, 03:11 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)