Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Среда 18 часова сви на Маракану!
(03-18-2009, 11:03 PM)Делија К.З.Ш. link Wrote:Певање на нивоу...све се више да приметити да нам разглас у опште није ни потребан.
Кад су дошли голови,почело је зезање...гуркање уз ПУБЛИКА ЈЕ ТВОЈА...скакање,лудница...чак су и бацали у вис тамо неке ликове  :Smile
Ако је оно било "гуркање", волео бих да је кренуо евриго, да видим на шта би то личило Smile. Приликом "гуркања" су ликови око мене летели по 2 - 3 реда напред - назад, један је зарадио расечену усну, један је морао да уради колут напред како не би фацом ударио у столицу, а мени је неко тако лепо набио песницу у бубрег (надам се да је била песница Smile)... А кад је други пут кренуло "гуркање", завршио сам на леђима, али на сву срећу дечко поред мене је успео да задржи барјак који сам тад вртео и овим путем му се захваљујем Smile. Све у свему, феноменална атмосфера, свака част свима који су томе допринели! 8) 'Ајде да у суботу завршимо овај део сезоне у истом стилу!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...

Messages In This Thread
Одг: Среда 18 часова сви на Маракану! - by vtomic85 - 03-19-2009, 01:24 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)