Poll: jeste li zadovljni planom i radom KK C.Zvezda
You do not have permission to vote in this poll.
da
44.44%
8 44.44%
NE
55.56%
10 55.56%
Total 18 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ili sam ja poremecen ili oni nisu normalni !!!
Pazi ovako, zna se ko je u doskorasnjem timu Crvene zvezde, bio ne samo po dresu Zvezdas nego i u dusi&u srcu...sa takvim ljudima postupati tako kako prema njima postupa gos'n Slovenac - NE MOZHE!
Neka je on ekspert nad ekspertima, trener nad trenerima ALI KADA JE ZVEZDA u pitanju stvari stoje drugacije nego u bilo kojoj drugacijoj situaciji...Njegov mentalitet je drugaciji od naseg i tesko da ce on jedan sve nas promeniti...Svaka cast talentima iz celoga sveta ali za njih se ja ne brinem, mene brine to sto su nasi sportisti jos uvek primorani da odlaze iz ove zemlje ( Kao da nemaju svoju?)...Ja cu na to reagovati pljuvanjem i prozivanjem, pa neka neko po sto puta misli da sam bolid!
A sto se tice teme koja navodno nema veze sa KK,recicu i ja svoje misljenje o tome: Dokle god nam budu ubijali i spaljivali decu, majke i oceve na Kosovu, ne mogu se osecati slobodnim covekom i delom Evrope a kamoli Sveta...tako da ako su ljudi iz KK presrecni sto je neki crnja navukao na sebe dres Crvene zvezde i to onaj koji reklamira Gudjer ligu! ako je to sav njihov ponos, ako mi svi ovde trebamo kolektivno da svrshavamo zbog toga, onda nekome zaista treba lekar, e sad kome, verovatno ti bolje znas!
[Image: pobednik.jpg]
Reply

Messages In This Thread
KK - by Forever Ultras - 06-05-2003, 10:48 PM
Braco Srbi - by Forever Ultras - 06-06-2003, 04:42 PM
Re: Braco Srbi - by UrbanBaby - 06-06-2003, 06:07 PM
Lucky Star - by Forever Ultras - 06-07-2003, 03:11 PM
ili sam ja poremecen ili oni nisu normalni !!! - by UrbanBaby - 06-07-2003, 06:47 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)