Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Много пута је речено овде на форуму да се неузбуђујемо превише на новинарске чланке,поготово кад износе такве НЕБУЛОЗЕ!Али ипак има ту доста истина,али далеко од тога да ће да нас избаце из лиге или томе слично!Звезда је ниско пала и резултатски и играчки и кадровски и пониремо већ 3 године!Ови из УЕФЕ МАФИОЗЕ ме не чуде!Тима дај и најмањи повод они ће те казнити,избацити....!!!Ово је изгледа оно што ДЕЛИЈЕ одавно говоре да управа ради :Ајде да доведемо Звезду на најниже могуће гране,до самог амбиса,па да се појави принц на белом коњу(Мишковић!Мали је коњ,а овај велики ће бити принц Smile ),па да он спаси Звезду и буде њен херој!ДЕЛИЈЕ су своје рекли на САБОРУ ,били су конкретни,јасни и гласни,али Конобар и компанија као да нас нису озбиљно схватили!Каже прихватио се после председника да спасе Звезду!Па како је спашаваш кад ништа живо не радиш!Немаш никакав утицај на ситуацију у клубу,неможеш да доведеш спонСоре,али зато идеш на премијеру ћеркиног оскровског филма у ЊуЈорк !!!А Мишко ако неће сад да помогне Звезди,када су јој више него икад потребне паре и због којих се и налази у фотељи подпредседника,онда треба једном заувек да оде и да више никад не крочи на нашу светињу!!!!   
Једном сам разговаро са једним од вођа ДЕЛИЈА,који ми је том приликом рекао да нема ДЕЛИЈА,одавно би већ на МАРАКАНИ био катанац!!!Ми смо последњи стуб одбране,последњи чувари Црвене Звезеде!И да је човек био у праву говори тренутна ситуација !У тренутку када играмо можда најгори фудбал у историјии ФКЦЗ,када је титула одавно изгубљена,у тренутку када се суочавамо са највећим финансијским проблемима у последњих 64 године,када су сви Звездаши дигли руке,када се цела нација окренула против нас,медији,власт,....СЕВЕР ЈЕ ПОСТАО ЈОШ ЈАЧИ И ВЕЋИ !!! Та наша љубав,љубав која је најискренија и највећа,већа од било које љубави на овом свету,та љубав,наш фанатизам и страст према Црвеној Звезди држи клуб у животу!!!Све више правих,искрених навијача Звезде схвата стварну ситуацију у клубу,окрећу се према СЕВЕРУ јер то је једино место на којем могу да помогну Звезди,да је спасу од свег зла које се накупило у послеедњих неколико година!!!!Нећемо стати све док Звезду невратимо тамо и где јој је место!!!Вратићемо Звезду на ВРХ Европе,јер нам је реално тамо и место!!!!И тога дана сетићемо се да смо управо ми ти који су Звезду довели дотле,јер једноставно СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА!!!!!!!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Храбро срце - 03-26-2009, 07:27 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: