Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дерби: партизан - Ц.Звезда, среда 08.04.
(04-08-2009, 10:43 PM)kscz link Wrote:Гледам вас шта пишете и не могу чудом да се начудим бре. Па јел они нама редовно пале стадион? Нама се то једном десило, управо сад, што не значи да требамо неком да се правдамо овде бре. Она стока сваки пут када то уради, окачи слике на сајт. Далеко од тога да требамо да се реванширамо, али не треба ни да се правдамо било коме!

[Image: 9xealn2oydu85pfw2xe1.jpg]
Мислим да не жели нико да се правда за паљење стадиона већ да каже да онако нешто нема везе са причом севера,али као што неко рече треба показати и кад се раде добре ствари и кад се некад деси и нешто лоше.
Иначе један веома битан детаљ после утакмице су дивљаци кренули да гађају керове док су наши још били унутра,смирили су се тек кад је један дечко улетео у гомилу и кренуо да бије све око себе,е па мислим да је много више људи у том тренутку требало да крене за њим...у једном тренутку су кретени кренули да носе контењер кући или где већ ја не знам,углавном прилази им неки лик из екипе да врате контењер и онда дебили њих четворица,петорица вуку онај контењер назад,ово довољно говори.

Messages In This Thread
Одг: Дерби: партизан - Ц.Звезда, среда 08.04. - by Miloje - 04-08-2009, 11:50 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)