Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Искрено све би их отерао од првог до задњег... И Чедомира јер ова екипа игра лошије него јесенас када је дошао... Али... Зар не мислите да је проблем у том терању... Мало мало па неког терамо, одлазе тренери, играчи, помоћници, ови, они, председници, директори, а једино један човек вечито остаје... Знамо сви који!!!

Мене срце боли и дан данас што је једини човек који је имао перспективу да наследи Џају из периода стварања европске Звезде наивно насео и испао смешан и искоришћен од стране појединих менаџера, превараната и "финансијера"... Да, говорим о Буњевчевићу, једином запосленом у Звезди који је смео да седне поред нас на Северу и да заједно са нама прати утакмицу, а верујте ми виђам га и после тога, присутан је на свакој утакмици, додуше не на Северу...

Хоћу да кажем да све што ваља и све што заличи на нешто или неког ко је решење за будућност, "онај" намести да се закења ситуација и да пропадамо и да се балмирамо све више и више... Мислим да су чак и збуњени што смо мало повукли ручну око протеривања и ове управе, хтели су да нас још гомила скандала доведе до тога да кажу: Не може другачије морамо да купимо Звезду!

Да завршим, није решење да одмах отерамо Чеду или неке од играча... И да су најбољи на свету схватите да им треба уигравање и уигравање, минимум полусезона или цела сезона да би то заличило на нешто...

Треба да отерамо из Звезде оне који јој не мисле добро а не оне који су доведени од ових првих... Дакле... Ја знам који треба да нам буде следећи потез, али ја не одлучујем о томе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Red Star Forever - 04-09-2009, 06:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)