Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч
(04-27-2009, 12:38 PM)rukometas_bg link Wrote:[quote author=Храбро срце link=topic=3578.msg67184#msg67184 date=1240834591]
У којој бајци ти живиш? Оно јуче је одлична бројност и што се тиче позивања путем плаката, интернета, смс-а реално је да привучеш још максимум 5 000 људи, све преко тога би била сензација.
Предстаници навијача су већ позвали људе на стадион и успело је, али то што им ти верујеш и поштујеш не значи да је таква ситуација са осталим Звездашима. Људи имају велике предрасуде, затровани су причом из медија. Такви људи су нам потребни у овим тренутцима на истоку и западу, њих може да привуче само позив Џаје, Шекија, Боре Ђорђевића, Бајаге, Дулета Савића...
[/quote]
Живим у бајци У НАМА ЛЕЖИ СПАС!!!!!И верујем да ће сваким даном све више људи стати на страну ДЕЛИЈА и СЕВЕРА,верујем да ће сваким даном све више схватити да доласком на МАРАКАНУ чине много за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ!!!Можда сам луд и превелик оптимиста,али то је мој сан,моја бајка,моја визија и чинићу све што је у мојој моћи да привучем што више Звездаша на Маракану и да им објасним разлоге због којих треба да су сад уз Звезду!!!Представници навијача су изашли у јавност због акције ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА,да би упознале јавност са програмом оздрављења клуба у режији нас навијача и на крају те конференције је један од вођа позвао све Звездаше,којима је Звезда у срцу да до краја сезоне дођу на Маракану у што већем броју и тако помогну Звезди!!!Ако би опет навијачи изашли пред јавност,глевна тема би била ДОЛАЗАК НА МАРАКАНУ!!!Ја знам да навијачи не воле претерано да се појављују и експонирају у медијима,али једноставно неко мора!!!слажем се са Рукометашом да би требало укључити познате личности,који су велики Звездаши Џаја,Бора,Шеки,Бајага,Кичић,....,али и то креће од навијача!!!Када је зимус дошао онај слепац конобар,ја сам мислио да ће да окупи познате личности који ће да врате народ на стадион,али они су се трудили да дође што мање и нас који смо ту увек да отерају!!!Е зато ајде да ми покренемо нешто што управа није хтела за протеклих 6 месеци!!!!

Messages In This Thread
Одг: СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч - by Храбро срце - 04-27-2009, 02:05 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)