Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Једно питање које није баш везано за тему, али има везе са финансијама илити приходима клуба...

Дакле, постоје 2 сајта ФК Црвена звезда и то овај (ваљда) званични www.crvenazvezdafk.com/ и овај други www.redstarbelgrade.com

Ко је власник ових сајтова? ФК Црвена звезда или даровити појединци из народа?

Питам јер знам да су на овом првом били интернет преноси утакмица са Маракане, а како сам чуо и са неких гостовања. Преноси су се наплаћивали па ме занима коме су те паре отишле, звезди или неком другом...?

На овом другом сајту www.redstarbelgrade.com има доста занимљивих ствари, видим и да су пренели саопштење Делија, док на www.crvenazvezdafk.com нема ни речи о томе.

Такође, преко www.crvenazvezdafk.com иде и продаја дресова, шалова и др. па и ту има зараде...

....а одвалио сам се од смеха на коментаре "навијача" на www.crvenazvezdafk.com, нарочито јер видим да је тамо најстрашнија цензура...у реду, да сам на њиховом месту ни ја не бих објавио свој коментар на тему "управни одбор у сталном заседању"  Smile...али они коментари типа "нема потребе да Делије вређају председника" и слично су стварно превише..

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM