05-02-2009, 09:16 PM
(This post was last modified: 05-02-2009, 09:42 PM by Kapetan Kuka.)
Јесте опет било мање људи него иначе али шта је ту је, није било лоше.Навијање прво полувреме по мени катастрофа, благи ужас.Без мелодике свако за себе,навијање себи у браду, без емоција, гледа се фудбал, као да се на силу и морање дошло на утакмицу, а не због љубави према вољеном клубу и то у најтежим тренутцима у историји.Друго полувреме много боље, кореографија, шеталица, бакље, димови.Све супер, прорадиле емоције,права ствар.Али не могу да верујем да игра Црвена Звезда, а пола трибине прича телефонима да сазна шта је урадио Новак Ђоковић, а остали који су већ сазнали причају како је Новак Ђоковић победио. То ми никако не улази у главу. Кога брига уопште за Ђоковића, Чавића, Ану Ивановић и осталу индијанштину бар кад игра Црвена Звезда. Мене уопште не интересују нико од наведених, а понајмање кад сам дошао да бодрим свој клуб.Зато нам је Звезда ту где јесте кад се нација фокусирала на те тенисе, пливања и остале зајебанције. Седи брате по кладионицама, испијај кафе и паламуди о Ђоковићу цео дан нико ти не брани, али већ кад си и ако си дошао због Звезде, навијај за Звезду и крај сваке приче.Гледам данас момчићи 15,16,17 година ... ништа, мук и зајебанција ни глас да пусте ... а људи дупло старији од њих оставише здравље доле поред ограде.Ја кад сам био тих година, после Звездиних утакмица завршавао сам на инфузији од неизмоглости без обзира дал је Звезда играла са Ксамаксом, Хартсом, Лацијом, Спартаком из Суботице или Јавором. То ми никад неће бити јасно да су људи толико равнодушни још поготово у овој ситуацији у којој се клуб тренутно налази.То је неко моје мишљење данашње утакмице, није било лоше, наравно увек може и мора боље и сигуран сам да ће бити боље. Резултат мрцварење по терену,али шта је ту је. Не могу да коментаришем јер нисам компетентан, и похвале за Коромана ко и је по мени једини ''кидао'' и видело се да има срце и да му је стало до Звезде бар у тренутку радовања код гола ако ништа друго.Много сам проширио тему и написао много не битних ствари,можда навучем и катастрофа негативне коментаре, али немојте замерити, емоције су чудо ... поготово СРПСКЕ
Кокеза лопове !!!