05-02-2009, 09:19 PM
Искрено да вам кажем дубоко ме је повредила данашња бројност, још сам под утиском... Не могу да верујем... Елем, многи су се данас питали зашто је оних преко пута било много. Направили су акцију по основним школама на Карабурми и делили бесплатне карте за југ. А у колико се не варам а Делија КЗШ то може да потврди на Карабурми има 6. основних школа па ви израчунајте. Такође су лепили плакате по Карабурми, додуше руку на срце то раде пред сваку текму... Делили су такође бесплатне мајце на којима је писало Карабурма за офк Београд. Е сад мало су и нама помогли, приликом акцијања. Знам да тежимо томе да бидемо оригинални, али пошто је тренутно ванредно стање мислим да нам свака помоћ, свака идеја добро дошла.
Што се нас тиче, јако лоше издање, једно од горих гостовања, срамота за Делије, а још већа срамота за Београђане!!! У среду је куп, Севојно, а потом текма против нама омиљеног Хајдука из Куле, нема разлога да нас буде мање него што нас је било против Борца. Сви на Маракану, сви на Север, заиста више нема никаквих изговора!!!
Што се нас тиче, јако лоше издање, једно од горих гостовања, срамота за Делије, а још већа срамота за Београђане!!! У среду је куп, Севојно, а потом текма против нама омиљеног Хајдука из Куле, нема разлога да нас буде мање него што нас је било против Борца. Сви на Маракану, сви на Север, заиста више нема никаквих изговора!!!