Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Наравно да не говорим поименично,него уопштено,доста људи се куне у Звезду,а опет не долазе на стадион...то је поента

Колико знам као правник,постоје земљишне књиге,у које свако од нас има право увида.Сваки грађанин може да оде и да се увери у стање у земљишним књигама...

Постоји још једна ствар,а то је,да се још не зна колика је уоште наша својина на том земљишту,да ли постоји уоште...колико се ја сећам наш стадион се и даље води као недоврешн објекат,и на основу тога се не плаћа порез,према плану како ми је ћале објашњавао,источна страна треба да се поравна са западом....Недовршени објекат се не може укњижити...

Уколико је то тачно,за менице и остале ствари које си навео,постоји кривични законик,који санкционише такво дело.Треба онда утужити такву особу.Делије су изашле са предлогом који ме је одушевио,у смислу,да се види тачан преск стања,ко је крао,колико,када...односно то је тачан пресек стања,дуговања,али је пропуст што су изнешена само дуговања,а на другој страни су потраживања,колика она год била...Мислим да је ово један од пропуста који мора бити исправљен...

Ако причамо,о Короману већ,мада се ово односило на све играче који тренутно играју,а ево специјално тај Короман,својим понашањем на терену,не заслужује да носи црвено-бели дрес,а по мени нема ни играчке квалитете да га носи,ја не сумњам у његово српство и сличне ствари,али говорећи с играчког аспекта,он једноставно ништа не игра,чека лопту на крилу,и шта,ништа,одбрану не игра...и уосталом он није ни битан,и остали нису бољи од њега...

Ако је дошло да нас једно Севојно нас треба да пусти,да би ми прошли у Европу,па не требамо ни да је играмо.Па да играмо с омладинцима,па бисмо прошли њих...Јадна је наша Звезда ако чека милостињу неког Дракулића.

Када говоримо о Јанвеском,уреду,нема резултате,али постоји много фактора који су на то утицали...а по мени је највећи проблем што су се играчи толико осилили,да мисле да могу да смењују тренере кад им се прохте.

Ево оде и Јаневски,и одједном ћемо почети да играмо...не верујем.Треба се играчима ставити до знања где играју,и да те њихове игре и глупости неће бити толерисане више...не могу они да буду важнији од клуба...нису они Звезда...Звезда је много већа од њих,већа од свих нас...Моја жеља није да браним Јаневског или Ивића,али кривица је макар пола на страни играча...

Хоћу да гледам људе који се боре за дрес па макар у трећој лиги...

И за крај то сам заборавио у првом одговору да напишем...било би добро да се јавно изађе са примањима играча,да видимо колико која од наших звездица,прима месчно,и да ли је то у складу са оним што пружају на терену,транспарентност би јако помгла око целе ове ситуације

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 01-08-2009, 06:26 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-04-2009, 07:20 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 03-19-2009, 08:33 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by ЈеленаРС - 04-04-2009, 06:15 PM
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - by Војник_севера - 05-08-2009, 11:06 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)