Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Севојно&Хајдук Кула
Ја сам иначе прилично оштар критичар кад је навијање у питању, ваљда зато што урлам свих 90 минута и боли ме за дешавања на терену, да ли је махао офсајд, да ли је пенал, да ли је измена...... И онда не могу а да се не изнервирам кад укапирам да једино ја певам а ад људи у кругу од 2 метра око мене ћуте. Али овај пут стварно морам да оценим веома јаком деветком данашње издање. Зашто не десетка? Као што неко рече, због местимичног забушавања са барјацима, као и због пада у певању сваки пут кад дође до неке изгледније прилике на терену. Мада, ово друго је већ постало хронично, тако да се полако навикавам (нажалост). Иначе, бакље и димови без неке посебне синхронизације, као и они папирићи и кесе са водом су на тренутке доводили до усијања око групе која је на свакој утакмици задужена за прављење луднице и драго ми је што сам овај пут био довољно близу да и сам будем део тог лудила. Дошао сам кући мртав уморан, не осећам руке ни ноге, не могу да говорим, али зато не могу да скинем кез са лица већ 3 сата ;D. Свака част, Делије! Ко год данас није био део Севера, мнооого се зајебао!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда-Севојно&Хајдук Кула - by vtomic85 - 05-09-2009, 08:40 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)