Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Севојно&Хајдук Кула
(05-09-2009, 08:56 PM)фрактура link Wrote: Чисте емоције!

Играчи се на крају поздрављају као да су у претходној утакмици освојили лигу шампиона,а не приредили клубу највећу срамоту у историју.А сад ако у Севојну нису пружили 100% својих могућности,и ако бар мало имају срца и душе,вечерас неће моћи да спавају,пичкетине!

Браво за паљење заставе непостојеће државе,а блок песама посвећен Космету одлично отпеван.Данас у новостима сам прочитао овај текст http://www.novosti.rs/code/navigate.php?...iko%20srce штета што нису дошли на ову утакмицу верујем да би им много значило.

Мала исправка у вези горе написаног. дакле 1400 деце са Косова су гости Београдских вршњака. Данас ће сви бити на стадиону ЈНА јер тако им је наређено и немају избор, то је једноставно протокол љиховог гостовања. Неколико малишана је и поред забране васпитача било на северу синоћ, један наш друг са трибине их је угостио , подељени су им нови часописи, били су у ревији...

Из приче са њима сазнао сам да су 90 посто звездаши, али да морају да иду на ЈНА јер је то део програма и да када су рекли својим наставницима да не желе на јна већ на Звезду, није им дозвољено. Можда клинци мало и претерују, али је чињеница је да је стока у протоколу а ми нисмо, што је био случај и прошле године! Увек режимски партизан и на овај начин покушава да скупи поене, што је смешно јер све што је на силу нема никакав резултат.

Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда-Севојно&Хајдук Кула - by николаБГ - 05-10-2009, 10:37 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)