Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Иако је наступила пауза и викенд који долази нећемо посветити нашој Звезди и бодрењу клуба на Маракани или на неком другом стадиону у Србији, верујем да многима и поред бројних утакмица и гостовања у тек завршеној сезони већ недостаје трибина... Мобилизација свих звездашких снага која је покренута у последња два месеца је дала резултате у неколико утакмица, посебно је било импресивно против Рада... Атмосфера са поменутих утакмица, посебно са Рада, покренула је многе нове снаге, па и оне старе којих није било дуго на Северу и тек створена снажна и позитивна енергија је за моменат заустављена овом паузом... Стога не губите време, искористите тај набој, ту позитивну енергију и у свим разговорима спомињите нашу борбу за Звезду, за бољи и пунији Север, за пунију Маракану, нашу борбу за Космет, за нашег брата Уроша, све оно што смо у овој сезони радили и чиме смо заслужили поштовање свих који воле Звезду... И даље је наша главна тема мобилизација и циљ је да нас буде још више и више како би лагано могле да се спроведу све замишљене акције помоћи клубу... За почетак велика бројност и несебична подршка ће бити довољни, а после тога... Кажу: "Небо је граница"...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - by Red Star Forever - 06-04-2009, 09:43 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)