Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 2009/2010
(06-04-2009, 10:02 PM)Игор link Wrote: Опет пресипамо из шупљег у празно, опет се ради по старом. Мислим да нас очекује још једна резултатски лоша сезона, која после тога ништа корисно неће донети. Ако већ треба нешто да се жртвује, онда нек то буде нек циљ који ће кроз пар година донети праве резултате, а ја тај циљ са овим људима не видим, чак се ни не назире. Уместо форсирања младих фудбалера покушавамо да дигнемо из мртвих неке којима више нико не може помоћи, враћамо истрошене играче којима би та сезона била одскочна за нову продају и сл. Ако се по јутру дан познаје, онда смо најебали.

Мислим да ова управа заслужује шансу, ипак ће ово бити сезона преживљавања. Слажем се да су ови играчи који се најављују (Бурзановић, Пуровић...) већ прилично истрошени, тачније речено то су педагошки промашаји претходних тренера и управа. Међутим, мора да се створи нека база, макар и привремена, која ће да вуче младе играче као што су Перовић, Савић, Мркела, Николић...Мислим да Пижон није лоша варијанта, јес` да се није нешто претерано показао у претходном издању у звезди, али је водио младу репрезентацију и постигао велики успех. Ако је орјентација рад са младима, онда је Пижон добро решење. Једна је ствар ако вам је тренер неки Јаневски за кога ни у комшилуку у дебар мали во Скопје нису чули, а потпуно друга ствар је ако вас води тренер који је звездина звезда и ако играчи долазећи на тренинг сваки пут прођу поред његове слике која стоји на почасном месту на маракани. Има Пижон ауторитет који тренер мора да поседује.  За нас би било добро када би и Лукић успео да створи такав ауторитет код играча у српској лиги, рецимо онакав ауторитет какав је имао Џаја који је увек могао да доведе најбоље играче иако су им други клубови нудили више пара. Ја бих то сматрао успешном управом и успешним председником.

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Messages In This Thread
Прелазни рок 2009/2010 - by OrtoDelija - 06-02-2009, 04:12 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by buteo serbiano - 06-04-2009, 11:18 PM
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - by ЈеленаРС - 06-14-2009, 01:44 PM