Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Да ли нам треба монархија?
(06-22-2009, 08:51 PM)Red Star Forever link Wrote:Кука је све рекао, нема шта да додам... Нажалост многи од нас смо искрено веровали "лидеру" кога спомињеш, искусили 9.март, многе скупове на Равној Гори, демонстрације у последњих 15-ак година, а истина је да нас је све вукао за нос и идеје с којима нас је "купио" никако нису његове а камоли да стоји иза њих... Али, идемо даље, добро је да још увек има искрених патриота, националиста, монархиста, правих Срба којима не требају више лидерчићи и лидери да би своје идеје једног дана спровели у дело!!!

А тај текст у Пресс-у... Једва чекам тај документарни филм! Потврђено је у тексту оно што се већ деценијама зна... Енглеска тајна служба је најбезобзирнија и најопаснија, служба која је дефинитивно Србима дошла главе, а енглеска влада и болесни енглески народ у коме су се вековима јебали браћа и сестре, очеви и ћерке, мајке и синови, никада нису били пријатељи и савезници Србије, чак су и Американци много искреније и присније сарађивали са нашом војском у оба светска рата и помагали када год је требало! То потврђују и документи који ће се појавити у овом филму! енглези су успоравали пробој Солунског фронта,  енглези су наместили 27.март, енглези су "произвели" Тита, енглези су нам скинули Краља са престола а гистро му пружили уточиште у Британији... енглези су утицали на то да се на српском тлу запати комунизам само зато што нису желели да над том територијом контролу има Америка, једина земља која је војном победом отерала енглеску болесну власт са своје територије... Све ово што сам набројао је наравно упрошћена верзија озбиљних историјских токова и догађања, али доатакнута је поента! Са болесном нацијом, да је среће, никада не би требало контактирати по било ком питању!!!

Живео Чича и Краљевина Србија за коју се борио!!!

брате,по мом мишљењу, није сад да су то Енглези...прави Енглез никада не би Србину то урадио ( у већини случајева) док није затрован болесном пропагандом...проблем је у јеврејском (ционистичком) и масонском утицају....нисам национал-социјалиста,неофашиста или нешто слично  ;D...али чињеница је за упућеније,да Великом Британијом не владају њени житељи (читај бијелци) него досељеници тј богате јеврејске породице које су се доселиле ту и пустиле своје канџе,пипке у сваку пору енглеског друштва...као у осталом и у већини европском (уствари антиевропског) парламента...исти случај је са америком,њемачком,Француском и још безброј европских и свјетских држава...нажалост Руси,Срби тј Словени су им трн у оку јер се њихове државе налазе на раскрсницама путева,а поготово ми на Балкану (вјетрометини)...и нису у складу са њиховим циљевима...(вјерујем брате да знаш о чему ти причам,да се сад не расплињујем превише).....а кад си споменуо то ј**ање,знаш и сам чији је то обичај,тј обичај да вјенчањем рођака благо остаје у породици...то ти је енглеска (ционистичко-масонска) ткз аристократија...а знаш и сам ко је и шта је један Сорош,Ротсцшилд......а они владају већ толико година државама (из сјенке наравно).....

а ко да гледам да ће ме сад пола форума гледати ко члана комбат 88....
Reply

Messages In This Thread
Одг: Да ли нам треба монархија? - by ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 06-22-2009, 10:32 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)