07-24-2009, 09:39 AM
Дошао сам касно синоћ,па нисам имао снаге да седнем за комп,што довољно говори колико сам део себе СЕВЕРУ и ЗВЕЗДИ синоћ !Север пун,исток и запад лепо попуњени и што се тога тиче можемо да будемо задовољни !За почетак доста !2 месеца се много тога скупљало у нама и једноставно кад је кренула прва песма,све је прокључало,као вулкан смо експлодирали!!!Неописива енергија,сви су скакали и певали,одједном почиње и киша (вештачка) и баш смо се лепо расхладили неких 5 минута,а онда 20 минута спарина,не можеш да дишеш и да певаш !Првих 20 минута је било навијање за 10,али мало падамо код песме але,але ооо,Звездо сад на го,јер су се Делије више гурале и правиле шутку него што су певали песму !Међутим убрзо се враћамо у ритам од почетка утакмице,навијамо као да сутра не постоји !Гол је био само шлаг на торту !Друго полувреме почињемо мало спорије,опет стижу кесе са водом,а после тога опет спарина,запара!!Али нисмо се дали,последњих 20 минута смо грмели,подигли смо чак и Звездаше на истоку и западу !Добра игра и голови су још више подигли атмосферу,дали нам још мало додатне снаге и до краја смо певали,скакали,радовали се!Пар ствари које бих издвојио су довикивање са истоком и западом Још једна победа и титула,када су они сви од једном певали !То је стварно било одлично !!!Епицентар лудила је стварно заслужио то име,јер ту песма није стала ни једног тренутка и тако треба да се настави !!!Нисам баш видео пуно посматрача,снимача,....можда баш зато што им је скренута пажња пре утакмице,али сигурно радује да су људи који су дошли на Север свесни шта се од њих очекује и тражи !Људи су синоћ са Маракане излазили срећни и задовољни и то је наша највећа победа !Ми смо били на висини задатка,показали зашто смо најбоља навијачка група у Европи и сад треба тако да наставимо !!!Само уз оволику енергију и љубав ми можемо да вратимо Црвеној Звезди некадашњи сјај !!!Идемо Делијеееее!!!!!!!