06-12-2003, 08:05 PM
Radzo, temu si dobro poceo, ali si pogresio sto se tice Pedje. Veruj mi da su sigurno Pedja i Draza bili najbucniji kao i ja u pevanju pesama protiv Hrvata. Mislis da Draza ne voli da peva "Jamu". Pa sigurno Belgrade Boysi imaju momke koji stvarno dobro navijaju. Manjak mrznje prema Hrvatima nikad nije jenjavao. To su ti potvrdili audio i video zapisi koje sam ja kamerom snimio.
Mislim da je tema dobra i mogla bi se nazvati " Jadranska liga za Zvezdu - da ili ne"
Radzo molio bih te sa moje strane da manje pisemo o nacionalizmu, a vise o sustini teme. Znamo kakvi su hrvati, to sam ja rekao 100 puta, to si ti rekao 100 puta, necemo vise. Ti dobro znas da sam ja isto nacionalista, ali ne pisem toliko o tome.
Mislim da je tema dobra i mogla bi se nazvati " Jadranska liga za Zvezdu - da ili ne"
Radzo molio bih te sa moje strane da manje pisemo o nacionalizmu, a vise o sustini teme. Znamo kakvi su hrvati, to sam ja rekao 100 puta, to si ti rekao 100 puta, necemo vise. Ti dobro znas da sam ja isto nacionalista, ali ne pisem toliko o tome.