08-21-2009, 08:33 AM
(08-21-2009, 07:51 AM)ДРАГАНА НС link Wrote:Лукић мора да реагује ....
Шта да уради? Да отера Пижона, па све опет испочетка?
Нисте ми баш јасни са тим пљувањем Пижона, он је са тим играчима сваки дан на тренингу, и сам зна какве су им могућности, и у складу са тим поставио је ову формацију.Па не би сигурно извео овакву формацију да у екипи имамо неку класу. Видео би вас у ситуацији кад цела нација од вас очекује добар резултат, а ти у тиму имаш суви просек од играча.
До пре неколико месеци певали смо играчима ''Буђав лебац'', био тотални распад система у клубу, а сад би мало у Евро-лигу, е па не може, Европа не трпи импровизације.
Ово до сад што су урадили у Европи, ја сам задовољан, јесте мало тужно да се навијач Звезде задовољава тиме, али ни Звезда није оно што је некад била.Ја сам мислио да смо ми као навијачи,прошле сезоне коначно схватили да смо на самом дну, и да у складу са тим темељимо своја очекивања у овој сезони, али јок, две победе у Европи биле су довољне да се распитујемо где се игра финале Лиге Европе ове године ;D ал' шта ћеш, такви смо ми Срби склони хистеријама и еуфоријама, па нас зато ово отрежњење боли и више него што би требало.
Пуна подршка Пижону и играчима,свима од Павловића преко Туторића до Лекића, који уз нашу подршку и овакви какви су довољни да по мом мишљењу узму титулу.