Poll: kako ocenjujete upravu kk?
You do not have permission to vote in this poll.
1. odlicno rade svoj posao, nemam zamerki, sve pohvale!
0%
0 0%
2. trebali bi bojkotovati jadransku ligu!
23.81%
5 23.81%
3. prethodna sezona kk nije bila losa, klub je napredovao a dogodine ce biti jos bolje!
38.10%
8 38.10%
4. pi*ke prodane i slihtare dvolicne!
38.10%
8 38.10%
Total 21 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezime
Ja mislim da je Groblje na celu sa bivsim Zvezdinim igracem napravilo znacajan korak. Ali tesko da ce nasa Uprava moci da odustane jer su, Zvezda i FMP zagovornici igranja u tom toboze elitnom takmicenju. Ako su nam Hrvati braca onda nema logike pevati "Zvezda srbija nikad jugoslavija". Ovim potezom smo napravili malu Jugoslaviju.

Meni je licno pun q Hrvata, Muslimana, Slovenaca... njima se liga raspada ! Hrvati imaju samo 3 dobra kluba + prosecni Zagreb. Slovenci 2-3 kluba, Muslimani skoro neprimetni - samo Feal Siroki. IZ republike Srpske Borac je dobar i njih postujem jer je to srpski klub.

Imao sam priliku da gledam neke utakmice Hrvatske lige na HTV i to je blago receno ocaj. Mi smo vise potrebniji Hrvatima i ostalima, pa neki i "mazu oci" kako oni nama trebaju.

Nasa liga je standardno dobra, velika poseta. Imamo 6-7 relativno dobrih klubova i koji uvek ispune svoje hale. Veliki problem je u tome sto je Todoric Ivica, inace vlasnik Agrokora (jaka firma u HR) kupio vecinu akcija FRIKOMA. Tu se mozda i dovodi pitanje sponzora. Jer ce i pre Hrvat sigurno da pomogne svoje Hrvate - dakle Jadransku ligu. Mozda gresim...

Druga stvar. Kvaliteta kosarke zapravo i nema. Kada igramo basket u pioniru, na Hrvatima je to da misle kako ce da izvuku zivu glavu. Oni i zapravo nemogu da igraju ili da dodju do izrazaja kada mnogo dobro navijamo i stizu im pretnje i psovke sa sve strane. Najbolje je za nas da igramo u evropi, i da navijamo do jaja. Tako da u evropskim timovima nema hrvata i ostalih okupatora, npr francuzi nemci italijani ameri, gde ce moci da igraju bez opterecenja, pa ce tako i nasi igraci moci nesto da nauce, da dobiju dobar tim, da se napravi kvalitet kada igras sa kvalitetnim timovima. Onda tad i barem mozes da odes na gostovanja, a ne ovako nemo da posmatras preko TV...

Hrvati nemaju kvalitet, to se pokazalo. Repka im je u velikoj Banani jer nemaju bukvalno mlade igrace. Mi imamo Vujanica (sto ga mrzim), Milicica, Radmanovica, Drobnjaka, Rakocevica, itd itd koji su potekli iz nase lige. Sta oni imaju? Bagaric? Sundov? ma bezi bre. Jedino im je uspeo Gordan Giricek. Eto jedan jedini.

Juce je bas Borislav Stankovic (pocasni sekretar fibe) izjavio u novinama kako se mora dati prioritet domacim ligama, i da je JL propast. Svako dete zna da je on uticajan i pametan covek.

Eto raspisao sam se...
Reply

Messages In This Thread
Rezime - by UrbanBaby - 06-12-2003, 01:22 PM
Rezime - by Anonymous - 06-12-2003, 07:38 PM
Rezime - by Radza - 06-12-2003, 07:58 PM
Rezime - by Godra - 06-13-2003, 05:58 AM
Rezime - by orthodox - 06-13-2003, 08:42 AM
Rezime - by Teta Mila - 06-13-2003, 09:47 AM
Rezime - by UrbanBaby - 06-13-2003, 11:02 AM
Rezime - by orthodox - 06-13-2003, 05:30 PM
KK - by Forever Ultras - 06-14-2003, 09:23 PM