Poll: kako ocenjujete upravu kk?
You do not have permission to vote in this poll.
1. odlicno rade svoj posao, nemam zamerki, sve pohvale!
0%
0 0%
2. trebali bi bojkotovati jadransku ligu!
23.81%
5 23.81%
3. prethodna sezona kk nije bila losa, klub je napredovao a dogodine ce biti jos bolje!
38.10%
8 38.10%
4. pi*ke prodane i slihtare dvolicne!
38.10%
8 38.10%
Total 21 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezime
Nisam imao vremena od silnih obaveza da nesto ozbiljno napisem o onome sto se desava sa KK. Inace, glasao sam za trecu opciju, sto samo po sebi govori dosta toga o tome sta mislim.

Za pocetak, moram da vas vratim malo u proslost. Zazmurite, i pokusajte da se setite gde smo se nalazili pre dve godine u ovo vreme. Pogledajte koji smo od tog trenutka presli put. Ako sumiramo ovu sezonu, sa timom koji smo imali, a koji je po meni ipak bio polu-krs, videcete da se, realno, vise nije ni moglo. Istina, svako od nas se u jednom trenutku ponadao da mozda ove sezone mozemo na titulu, ali ruku na srce tako nesto ipak nije bilo moguce. Forma je vrlo pametno tempirana za zavrsni turnir GYL i za malo nam je isti uteka, ali nema veze. Hvala svima koji su za to zasluzni, makar za taj san od nekoliko minuta, dana ili cak i meseci, da Zvezda ove sezone mozda i moze na vrj, ako je makar zbog tog sna, dovoljno je da su i to uradili.

Vise se ne borimo za opstanak, pobegli smo sa dna i umesali se u vrh, ponovo imamo nize selekcije koje su nekoliko godina zamrle, Zvezda je mesto u koje perspektivni igraci zele da dodju a ne da iz njega pobegnu... Naravno, nije sve raj, ali pozitivne promene postoje i osecaju se. Postoji i nezadovoljstvo kod nekih igraca, mladih, sto je i razumljivo... Tim sa Ticom, Silobadom i ostalima, vise nije mogao.

Sto se sponzora tice, Zvezda super funkcionise, nije bitno sto je to politika, sponzori zele punu dvoranu i time spajaju lepo i korisno. Zvezda od ruine ponovo postaje institucija. Moze mene licno da nervira to sto se neke legende poput Moke teraju iz Kluba ili sto je pitanje trenera lose reseno, ali verujem da ce i tu neke stvari doci na svoje mesto. Ako nista nadam se, barem to ovaj put mogu, do pre par godina nisam ni to imao kada je KK u pitanju... Sad

Jadranska liga, pa tu je komentar identican sa mojim prijateljem Godrom. U pocetku sam bio za, dok se sve ono na kraju nakupilo kao razlog protiv. Za sledecu sezonu, neka dosledni po pitanju stranaca nama ne pricaju o doslednosti i GYL... Ja bih voleo i naredne sezone ovde da gledam sve one klubove iz prosle, bilo bi mi zanimljivije. I sve te price o nasoj jakoj ligi bas i ne stoje ako realno pogledamo. Nasi najbolji igraci su napolju, a oni koji ovde igraju su samo po kvalitetu rasporedjeni u 5 jakih klubova. Ostalo nije ni vredno pomena. Kvalitet jeste pojacan ali, videcete da se to vezuje za ekonomsku situaciju u zemlji i zaintresovanost nacije za basket. Normalno je da ima vise ljudi na basketu nego na fudbalu kada nam je kosarka nacionalni sport dok je fudbal nacionalna sramota...

Eto, pisacu jos, ovo je samo povod za diskusiju... Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply

Messages In This Thread
Rezime - by UrbanBaby - 06-12-2003, 01:22 PM
Rezime - by Anonymous - 06-12-2003, 07:38 PM
Rezime - by Radza - 06-12-2003, 07:58 PM
Rezime - by Godra - 06-13-2003, 05:58 AM
Rezime - by orthodox - 06-13-2003, 08:42 AM
Rezime - by Teta Mila - 06-13-2003, 09:47 AM
Rezime - by UrbanBaby - 06-13-2003, 11:02 AM
Rezime - by orthodox - 06-13-2003, 05:30 PM
KK - by Forever Ultras - 06-14-2003, 09:23 PM
Rezime - by sale - 07-02-2003, 01:55 PM