Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Браво Звездо!

То би прво рекао,залагање,трчање,хтење...све је то било за сваку похвалу.
Похвалио би Стаменковића још кад је дошао код нас тврдио сам да је голманчина и ако би ми за ишта било жао да дође Стојковић то је због њега јер би вероватно Влада морао да брани.Стаменковић је прошле сезоне имао несрећу да је играо у онаквом нашем тиму,синоћ је одлично бранио,можда код гола је могао боље да реагује али ни није могао ништа специјално ту да уради.

Похвалићу још пар играча Нинков дечко кога сам константно пљувао увек ми је некако био антипатичан од оне приче да га држе мафијаши,до тога да је био партизановац па до његових испод просечних игара за сво време док је био код нас...сад могу да кажем свака му част за оно јуче,трчао је ко луд,има продоре,добре центаршутеве,све у свему само нек настави овако и нема даље.
-Савић биће он добар играч,али је јуче грешио доста,поготво у првом али опет треба га разумети млад је,треба га истрпети
-Вилотић по мени јуче такође одлично одиграо,показао да ће бити право појачање,значи да није било оног Славијиног гола одиграо је био за чисту десетку до тада! по мени добили смо одличног играча.А треба имати на уму да је дошао пре 2 недеље код нас и да није то баш добро још уклопљено.
-Лазетић исто капа доле продирао је,трчао...нема шта,свака му част за синоћњо издање.

сад мало да кудим и опет сам себе посерем,тврдио сам да Каду мора игра од почетка и видео сам да оно што је синоћ играо било сасвим лоше,себичан је,игра лепо за публику,али за тим не...Био би јако значајан играч кад не би компликовао и играо само лепо за око.
Перовић дао је гол,али у неким ситуацијама је компликовао много,не делује ми као прави нападач,без тог компликовања,саплитања,било би то много боље.
Пижон несхватљиво ми је било увођење Савиа у ситуацији кад смо примили гол и кад смо опет имали колико толико наде собзиром да је било 20 и кусур минута до краја утакмице,уместо да је покушао са још неким нападачем или пак неким офанзивнијим везњаком он уводи дефанзивног играча...не знам.Волео бих да видим Лазовића на терену.
Волео би да што пре схвати да ми Срби не умемо да играмо дефанзивно и на резултат,значи безброј примера од клубова до репрезентације,до појединаца у тимовима,једноставно не умемо...што не значи да треба ко муве без главе да нападамо али кренути и почети утакмицу са тактиком да остане 0-0 за нас је погубно.

Овај тим углавном уз можда 2-3 појачања на зиму и лето по мени може много,само треба остати на окупу...Такође титула је по мени реална жеља!Само храбро.

п.с.Нимало ми се не свиђа та прича о повратку неких играча поготово Пуровића.

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Skrimo - 08-28-2009, 08:49 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)