08-31-2009, 08:22 AM
Нагледаћемо се ове сезоне сличних издања. Пре свега у гостима, мислим да ћемо на Маракани тешко губити бодове. Трофеји су, колико год желео да будем позитиван, мисаона именица јер постоје бар два тима која су боља од нас. Да ли је Пижон крив, не знамо јер није немогуће да извлачи максимум из ових играча који, да будемо искрени, мало вреде на тржишту. Мора му се замерити то што против Напретка игра на 40 метара од свог гола уместо обрнуто. Може резултат да се чува и на други начин а не тако. Мислим и да је велики проблем овог тима што се од 25 играча само двојица служе левом ногом, обојица бекови. Гледам Блажића нпр, прође по страни, отворен простор за центаршут, Перовић и Лекић чекају али он стаје, окреће се и намешта на десну ногу. Јбг. то је она прича о парама и музици. Играчима за сада не бих замерио на овој бламажи, мислим да су изгорели против Славије и да је логично било одсуство жеље и борбености на коју смо навикли. Мада, док играју у овом дресу, таквих оправдања не сме бити. Шта је ту је, идемо даље, ми у подршку и разумевање, они надам се по што више бодова.