04-09-2004, 08:35 AM
Ako ste zadnjih nekoliko godina pazljivo citali Zvezdinu Reviju mogli ste procitati vrlo zanimljiv i interesantan clanak koji je potpisao glavni urednik Milan Blasic...clanak izlazi u vreme dok je na korlmilu naseg strucnog staba komandovao Z.F. i kada je razlika u bodovima u odnosu na vecitog rivala iznosila 19-20 bodova manjka...e on lepo u tom clanku daje konkretne dokaze i argumente koji se ticu Slavoljuba Muslina i njegovih uspeha (i neuspeha) i Z.F....naslov teksta je bio "dokle vise ili nesto u tom smislu"...ako ste zainteresovani mogu da iskopam tu reviju pa da vam prekucam brojke koje je u zastitu S.M dao Blesic...ja sad nemam nameru da se prepucavam sa Godrom ili bilo skim vec mozemo nakon poslednjeg prvenstvenog duela da sednemo u kafanu i popricamo ko ljudi... ;pivo ...
Sto se tice prodaje igraca mogu ti i ja reci ko ce da ode ali ne zaslugom Muslina vec naseg Upravnog o(d)bora i naseg vecitog Predsednika Drgagana Dzajica...klub nema pa nema para...prodace redom:Vidic -Internazionale F.C.; Markovic - Spanija; Mladenovic; Krivokapic - Rusija u najboljem slucaju...
Kada svedes racune na kraju dali je bolje biti drugi, imati -19 i nemati ama nikakve sanse za Ligu sampiona ili biti 1. i pokusati da udjemo u to jebeno takmicenje...e sad cete reci pa groblje je uslo...a ja vam kazem Mirko marjanovic!
Sto se tice prodaje igraca mogu ti i ja reci ko ce da ode ali ne zaslugom Muslina vec naseg Upravnog o(d)bora i naseg vecitog Predsednika Drgagana Dzajica...klub nema pa nema para...prodace redom:Vidic -Internazionale F.C.; Markovic - Spanija; Mladenovic; Krivokapic - Rusija u najboljem slucaju...
Kada svedes racune na kraju dali je bolje biti drugi, imati -19 i nemati ama nikakve sanse za Ligu sampiona ili biti 1. i pokusati da udjemo u to jebeno takmicenje...e sad cete reci pa groblje je uslo...a ja vam kazem Mirko marjanovic!