Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Металац!!!
(09-13-2009, 01:26 PM)8stardust7 link Wrote: У извођењу кореографије није било пропуста, можда пар најлона ван места, што на пар хиљада људи није пуно, међутим у самом планирању је грешка јер као што си рекао толико слова на тако малом простору... па не изгледа баш нешто лепо сложићеш се. Иначе прво сам помислио код почетних А да се неко померио и сјебо ствар, али када сам мало боље размислио  ;D
Кад сам укапирао шта треба да буде исписано помоћу најлона и ја сам мислио да неће личити ни на шта, пошто једноставно нисам могао да замислим две толико "велике" речи на тако малом простору, али кад сам после утакмице видео слике, одушевио сам се. Једино је требало направити мало већи размак између парола, мада се и овако види сасвим ок. У сваком случају, цео стадион је синоћ упутио јасну поруку оним дегенерицима.
Што се навијања тиче, био је леп осећај бити лево од језгра, међу момцима и девојкама, од 7 до 27 година, који сви као један скачу и навијају до изнемоглости. Још један доказ да је постало битно само то да игра ЗВЕЗДА, а не то против кога игра. Свака част, Делије, поносан сам што сам синоћ био део Севера!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Ц.Звезда-Металац!!! - by vtomic85 - 09-13-2009, 03:00 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)