09-27-2009, 07:45 PM
Прва ствар огромна бројност данас у Новом Саду што је постала уобичајна ствар кад год и где год игра ЗВЕЗДА !И раније нас је било пуно у Новом Саду,али данас стварно крцато!!!ДЕЛИЈЕ из свих крајева СРБИЈЕ,али и Црне Горе су стигли у НС !На време се улази,тако да је до почетка утакмице све већ било добро попуњено! Почиње се са Звезда ми је све,.... и то се певало неких 7,8 минута !Данас је неколико песама певано по 5,6,7 минута и свака је кретала еуфорично,па се падало,па опет дизало !То је мало кварило слику о навијању данас ,али треба бити реалан и вратити се на причу о трибини !Ово је после оног усраног југа на ЈНА највећа трибина на којој гостујемо !Јако дугачка и самим тим незгодна за навијање!Ако узмемо то у обзир може се рећи врло добро одрађено данас !Наравно било је блејача који су стајали са стране али нећемо о њима,не заслужују да буду поменути и молим вас све да не пишете о таквим људима!Ћиме је споменуо "вођу" на оној страни према југу!Мене искрено не занима ко ће да стоји на шипци,јер мени не треба неко да би ми подигао адреналин ,да ми каже да скачем или да гласније певам!Сваке године буду 2 мегафона и неколико људи на шипци и то се до сад показало добро!Ипак можда би требало због дужине трибине више људи,али то није моја ствар !Што се тиче година момка,моје мишљење је да на шипци треба да буду људи који имају ауторитет и што је још важније који могу и знају да подигну атмосферу !Опет требамо се запитати зашто је потребан неко да нам подиже атмосферу?Но да се вратим на утакмицу!Нисам од оних који запамте све песме које су певане али бих издвојио НОВИ САД ЈЕ НАШ,ПУШИ ГА ФИРМАШ.... поготово кад смо се довикивали са западом!Затим У,А,ЗВЕЗДА која је грмела целим Новим Садом!МАло дефанзивнија игра је по мало утицала и на нас па смо тражили гол и победу!Друго полувреме КОРЕОГРАФИЈА са црвено белим фолијама(најлонима) !Држали смо је неколик минута,чуо сам од људи који су гледали текму преко Тв-а да је била фантастична !Певало се пуне трибине и све је грмело!Затим опет Нови Сад је наш,.... и тад се можда најјаче певала та песма!Мењале су се песме и онда ГООООООЛЛЛЛЛ !Овакву радост нисам скоро доживео ,ако изузмемо ону утакмицу против Динама тбилисија!!!Све се тресло од скакања и певања!!!Потом смо поменули брата УРОША и певали Од рођења мог,... !!!Са том песмом се по мало грешило код оног ЗВЕЗДО ЦРВЕНАААА,али после неколико понављања је отпевана одлично!!!Добро знај за крај,играчи долазе до нас,опет смо ПРВИ у СРБИЈИ !!!!ДЕЛИЈЕ једно велико БРАВО за данас!!!
По мени,најбољи утисак данас је то што није било ни једног,јединог ни најмањег инцидента!!!Без бакљи,без ломљења столица,без проблема са муријом!Данас смо положили један велики тест,доказали да смо озбиљни и зрели,да кад погрешимо,признамо грешку и настојимо да је исправимо!!!Медији су "палили ватру" ових дана као и полиција,али ми смо показали да смо зрели паметни,да нисмо група хулигана и наркомана и да нисмо дошли да срушимо Нови Сад!Многима смо постали трн у оку и не треба им давати нинајмањи пвод да би нас напали !!!!НЕ НЕМА ТОГ ЗАКОНА,КОЈИ МОЖЕ ДА МЕ ОД ТЕБЕ ОТЕРА,... !!!!
По мени,најбољи утисак данас је то што није било ни једног,јединог ни најмањег инцидента!!!Без бакљи,без ломљења столица,без проблема са муријом!Данас смо положили један велики тест,доказали да смо озбиљни и зрели,да кад погрешимо,признамо грешку и настојимо да је исправимо!!!Медији су "палили ватру" ових дана као и полиција,али ми смо показали да смо зрели паметни,да нисмо група хулигана и наркомана и да нисмо дошли да срушимо Нови Сад!Многима смо постали трн у оку и не треба им давати нинајмањи пвод да би нас напали !!!!НЕ НЕМА ТОГ ЗАКОНА,КОЈИ МОЖЕ ДА МЕ ОД ТЕБЕ ОТЕРА,... !!!!