Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Слажем се да нам је одбрана катастрофа, али исто тако мора се рећи да смо примили 1 гол на 6 утакмица!  Неодлучан Толико о квалитету наше лиге... Мада мора се истаћи и да константно играмо са бар 2 задња везна и са, у задње време, одличним голманом...

Мислим да смо само један гол примили из два разлога:
-због одличног Стаменковића
-због очајних нападача других тимова и срамотних промашаја(Миздонгард и Мрђа најбољи пример)

Мене лично брине Ђорђевић,који је несумљиво сјајан играч,али је пргав,непотребно добија картоне,а чини ми се да често не испоштује договор,чак неретко иде напред.Јуче је против Војводине сам изнео лопту на пола терена и изгубио је због фаула.Да фаула није било,Воша би имала контру,а у центру би био само Вилотић(који је по мени најбољи штопер у тиму).

Свиђа ми се што Пижон форсира Богдановића и Блажића.Иако се не ради о квалитетним фудбалерима,имају велико срце и могу много да помогну тиму.Мислим да је наш тренер то добро осетио и сјајно је што добијају шансу редовно.Лазовић је ипак млад фудбалер који је тек дошао у клуб.Замислите како би се ова двојица осећали кад би их заменио 17-огодишњи клинац који је притом на позајмици?Дарко је одличан фудбалер и треба да добија шансу на кашичицу,а кад добије прилику да почне меч,искористиће је 100%(као против Младости)

У сваком случају,добро би нам дошао екстра штопер и још један нападач(три су ипак мало).Гледао сам преглед меча ОФК Београд-Смедерево,Абубакар се поигравао са одбраном Смедереваца,са којом смо ми ипак имали доста проблема упркос високој победи...а за штопера може послужити и Савио,доста се добро ту сналазио у пар наврата... ;D
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Тони92 - 09-28-2009, 11:53 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)