Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сви у Нови Сад!!!
(09-28-2009, 05:06 PM)ORTHODOX.NS link Wrote:изување патика..узимање новчаника да провери човек да ли имам 5 дин. у новчанику...

Стварно нешто што до сада нигде није виђено... Лично сам се побунио на претресање новчаника јер некима и 60-70 кинти у металу значи много и значи да нешто прегризу до куће, а тек изување (које сам некако избегао) у оној прашини која представља улаз на стадион... Још ми је прашина у устима, брука да је прилаз стадиону који се двапут реновирао у последњих неколико година  онакав... Одговорна лица (читај: редари и жандари) су ми запретила хапшењем или ако ми се не свиђа да се окренем и да идем кући... Срећом, и ја и сви ми смо много цивилизованији и образованији од њих, па смо се водили оном чувеном да паметнији попушта и показали им да ништа не може да нас спречи да будемо са вољеним клубом...

Све ово, па ни претње и плашења присуством тужиоца, судије и кога све већ,  није им помогло да зауставе мобилизацију која је донела најбројније гостовање у НС за дуги низ година уназад... Долазим на овај стадион од 90 и неке, али не памтим да смо некада овако напунили трибину... Ову источну никад, а Север је умео да буде пун, али не смем да баратам цифрама јер ни не знам колико стаје на једну а колико на другу трибину... А ко је био видео је да је и запад био добро попуњен Звездашима...  У сваком случају, једно незаборавно гостовање по масовности...

Као што споменуше претходници, иако је већина људи дошла на време, улазило се до краја полувремена из већ споменутих разлога... На растегнутој трибини, трешко је успевало да сви све време певају, иако је већина била добро распложена и орна да остави глас на трибини...Средњи део одакле је било вођење је доста добро певао целу утакмицу, али делови са стране су били мало запостављени и тек су се повремено укључивали, иако су људи тражили да се неко попне на ограду и координише се са централним делом...  Дакле једини минус, не нешто велики, може да се односи на тај део нашег издања... Срећом, све нас је више, а и сезона се тек захуктала, па ће бити прилике за поправљање утиска...

Што се тиче репертоара, стандардне песме, уз неке које би издвојио, Звезда ми је све, Маракана дал је пуна, Када Звездо играш ти (дозивање са западом), По зими киши, Ајде Звездо сад на гол... И хит јучерашње утакмице Нови Сад је наш, који је тек у другом полувремену загрмео како треба...

Други део игре почиње кореографијом наизменично црвене и беле фолије, по секторима распоређене... Прати је Пуне трибине... Уз већ поменуту Нови Сад је наш, други део игре су обележиле Још једна победа и титула, Од рођења мог, Але але о Звездо сад на гол, и на крају завршавамо са Добро знај и испраћамо момке са терена уз покличе Шампиони...

Као што рекох, одлично одрађено гостовање, права слика и прилика како треба да се понашамо и не дајемо повода никоме да нас узима у уста, а за нијансу гласније певање је могло овом издању да донесе оцену 10... Елем, чека нас Офк-а на Маракани па и прилика да нас буде још више о дабудемо још гласнији...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Сви у Нови Сад!!! - by boske_pv94 - 09-22-2009, 02:19 PM
Одг: Сви у Нови Сад!!! - by zorex - 09-24-2009, 03:08 PM
Одг: Сви у Нови Сад!!! - by Igor_RS - 09-25-2009, 10:04 AM
Одг: Сви у Нови Сад!!! - by MACAK - 09-25-2009, 10:49 AM
Одг: Сви у Нови Сад!!! - by Igor_RS - 09-25-2009, 11:49 AM
Одг: Сви у Нови Сад!!! - by Igor_RS - 09-25-2009, 01:21 PM
Одг: Сви у Нови Сад!!! - by Igor_RS - 09-25-2009, 02:52 PM
Одг: Сви у Нови Сад!!! - by zorex - 09-25-2009, 04:16 PM
Одг: Сви у Нови Сад!!! - by Igor_RS - 09-26-2009, 12:40 PM
Одг: Сви у Нови Сад!!! - by Igor_RS - 09-26-2009, 01:17 PM