Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
(10-01-2009, 01:22 PM)Nikola013 link Wrote: Јеботе не верујем да забране окупљање навијачима да забране целу групу, ако и има лица који се баве криминалним радњама а у припадници су ових група, нека их лепо процесуирају, али та лица имају и име и презиме па нека им суде, а не да забрањују целе организације, још мало ако им се дигне донеће декрет да забране српски народ у Србији.

Са овим написаним се слажем у потпуности.. а то је оно што мени већ дуго времена боде очи. Неко под нашим именом, и плаштом ради лоше ствари, па се баца сва љага на навијаче (не хилигане, господо новинари и тужиоци)!
Жао ми је свих невиних жртава који своје животе на правди Бога изгубише.. и такве злочине као што је убиство Бриса Татона треба строго кажњавати. Зна се шта је кривично дело, а шта не.

Но, ту има пар ствари који већ на далеко смрде.. А то је управо ово што се каже.. забрана навијачке групе Делије Север и осталих?!

"Чобанин је пустио овце испред вукова.. намерно је жртвовао пар јагањаца, за рад тога да би потаманио вукове.. иако је лето, па вукови нису тако гладни, него сити.."

Зашто мене/нас овде неко забрањује??? Када ја/ми идем(о) на стадион да навијам(о) за Звезду, никога нисам убио, нити покушао, не носим(о) оружије са собом, не дилујем(о) дрогу, нити имам(о) везе са нарко босовима, нисам алкохоличар, нити макро.

Није баш случано да се сада ове приче потежу.. а све има неки смисао.. Делије су патриотска организација, која има сијасет лепих акција за Србију, и Србе задњих година. Док не сломе Делије, неће моћи да се мења размишљање већина људи у Србији..
А треба им управо наметнути то да треба да се хомосексуалци толеришу, да је то признавање људских права.. да треба и проституцију легализовати, па и дроге, јер све је то део ЕУ.. да је Космет већ самосталан, а и да не вучемо више "репове".. да узимамо што више кредита од страних банака, и да постајемо модерни робови.. да возамо скупе ауте на креду.. "да марширамо проклети у пакленом строју"!?!  >Sad
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - by дрвосеча - 10-01-2009, 04:51 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)