Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
(10-01-2009, 07:06 PM)Ђенерал link Wrote: Све ово што се сада дешава, сви ови инциденти су изрежирани (можда не у буквалном смислу те речи, али зар није чудно да нема ниједног полицајца у центру Београда, на месту на ком су окупљени навијачи Тулуза?!) и потпуно одговарају разноразним организацијама као инцијална каписла за укидање навијачких група, али наравно њихов мотив није ''минимизирање инцидената''...

Ово баш упада у очи.. Прво Брис Татон, пар дана касније напад на Аустралијанца.. између још неки странац је нападнут.. свуда кривци "навијачи"?!  :-\
Већ је речено овде на теми, да свако има своје име и да не може тако нешто чинити у име целе навијачке групе, или клуба! Самим тиме да клуб или навијачка група сносе санкције ради њих!  :-[
Ђенерал је добро приметио у вези Бриса Татона, да баш није могуће да у центру Београда нема полицајаца који би реаговали у таквом случају.. поготово за ове наредне случајеве са странцима.. А да не говорим о полицајцима у цивилу, који свакодневно шетају центром БГ, не само задњих дана, већ иначе задњих 20 година сам сигуран да су присутни на већни јавних места, где се контролише шта ко ради, шта се прича, има ли веће групе људи на видику (по било којој основи), и сл.
Но, то је овде намерно "заказало".. што сам рекао у претходном посту.. да је пар јагањаца "странаца" жртвовано, како би они своје испунили.. Тим пре ово наводим као чињеницу, јесте што њихова подвала са случајем Уроша Мишића више не пије воде, пукао им пројекат као мехур од сапунице.. на страним трибинама, улицама, нашим амбасадама виде се јасно и велике пароле "ПРАВДА ЗА УРОША!".. цела Србија исписана са графитима о Урошу, и позиву на правду у Србији.. Једоставно, они су сатерани у ћошак, суђење се отеже у бесконачност, ни они сами не знају шта ће да раде више.. па су покренули нову машинерују са овим, с тиме да су гробари сада жртве.. При чему не знам колико заиста "јужњаци" имају везе са овим.. мислим на целокупну навијачку групацију мрског нам клуба.. не мислим пар појединаца, који вероватно и јесу огрезли у криминал, и на другим пољима.
Нисам о овоме ни хтео да пишем задњих дана.. јер сам чекао да видим шта се иза свега крије.. сумњиво ми је одмах било на први поглед.. али што кажу, јутро је паметније од вечери.. па се сада, пар дана касније коцкице уклапају.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - by дрвосеча - 10-01-2009, 08:16 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)