10-01-2009, 09:54 PM
Толико тога се у последњих неколико дана десило! Није ми јасно. Неки људи са којима сам причала рекли су ми да ово више није нормално, да се никада људи нису убијали овако. А да ли је баш тако? Зашто нико није покренуо ову причу када је Аца Радовић убијен? Када је Лонац убијен? Увек је било туча навијачких, увек, али никада се није о томе причало. Увек се то гурало под тепих. Чували су нас за 5. октобар, искористили, и сада кад им више не требамо, катанац! Па зар смо се за такву Србију борили? Па зар је то демократија? Зар је то оно што је сваком Србину најглавније- слобода? Нема већих проблема у овој нам јадној држави од хулигна? А шта је са гомилом људи који сваки дан стрепе да ће им доћи шеф и отпустити их и да ће остати без крова над главом? Шта је са људима који сваког дана све више умиру од глади, хладноће, болести? Не, навијачи су проблем број један! Слушам данас оног председника каже, само једна нам је ствар важнија од европских интеграција, а то је безбеност на улицама! ??? Зато памет у главу, ко ће спасити Србију до нас самих, ко? Само промишљено! МОБИЛИЗАЦИЈА ! ! !