Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
^ Брис ретардић као да је схватио да је њему лично била упућена порука овим гробарским убиством.

... три ствари ми највише сметају.. прво.. глупи хипнотисани људи чији је ум контролисан од режимских медија , и говора њихових политичких комуњарских организација које као да су се телепортовали  у 45 годину.,  друго су политичари, уображене режимске слуге који би све учинили и мајку продали да остану на власти и наставе са пљачком народа... истине и наде са мир на земљи у њима нема... тј има колико у милосрдном анђелу 99,  трећа можда и најболнија помисао је што мени ово све више изгледа као да се ради о нападу на нашу једину и највећу Црвену Звезду.. па тек после на навијаче.. јер после успешне борбе за повратак навијача на стадион и држања првог места на табели... као да су сад гробљани из управе малог клуба  са јна у сарадњи са системом, савезом и сличним несрпским организацијама одлучили да умање  снагу, мотор клуба и Србије и то због њиховог убиства које са нама нема везе... нити смо ми у овом веку неког убили на дан утакмице и око стадиона колико ја знам,  неко као да жели да су празни стадиони да би они тада слободно крали и намештали, у сваком случају ми морамо остати чврсти као Делије поносно се борити у или изван стадиона ако треба свим средствима за Звезду и њене трофеје и против савеза и осталих антизвездашких неспортских фактора које режим ни не помишља да забрањује. Верујем  ипак  да је ово само нечије тренутно помрачење ума које ће брзо проћи.. а сунце слободе доћи... 

Можда ћу сад да параноишем.. али могућност постоји да је и цео случај и исцениран у сарадњи са француским тајним службама.. ћурковићем масоном олимпијским мафијашем кога још нико не хапси, зашто се још не откривају имена убица... сценарио ме подсећа на 9.11 исценирани медијски монтирани напад на Америку, који су узели као изговор за обрачун са авганистаном ираком..  слични мозгови су и овде у игри,  а занимљиво је да је Брис умро 29 9 2009 што је слично 9-11  или нашем позивном броју за полицију 92. Та масонска владајућа елита иначе користи те датуме и бројеве у ритуалне сврхе жртвовања. Мада вероватно је и дошло до првобитног напада.. али да ли је преживео можда тај француз, а за потребе режимског интереса проглашен умрлим баш 29 9 2009 то мало ко може да зна. Знам да неки читајући ово можда преврћу очима сад.. ако мисле да је непотребан овај део уписа, нека се избрише.

5 октобар је за три дана.. мислим  на датум, годишњицу.. можда би требали... некако да подсетимо ове који су оПЕТ ту и оне који су захваљујући навијачима сада на власти...  да не сечу грану на којој седе, а ипак можда је све скривена камера и велики брат нас гледа.
Настављамо где смо стали.. опуштено, општа мобилизација, ништа нас не сме омести са нашег пута... Сви у суботу на стадион,  јаче него икад да се чује песма, све до стана овог трулог тужиоца .........................

[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - by Коди ЦЗ - 10-02-2009, 06:14 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)