Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
(10-01-2009, 09:54 PM)Kaja link Wrote: Чували су нас за 5. октобар, искористили, и сада кад им више не требамо, катанац!

Па чували су нас за 5. јер смо били погодно оруђе за скидање тадашњег режима. Чували су нас јер су били свесни наше снаге,а бога ми свесни су и сад. Зашто хоће да нас укину? Зато што смо једни од ретких који здраво размишљамо у овој земљи,зато што видимо да сваким даном тонемо у још већа говна,зато што,ти исти којима смо послужили као оруђе да дођу на власт,почињу да се све више боје нас. Зашто се нас боје,кад нас дође око 7,8000 на утакмицу? Па Звездаша има сигурно око 3,5...4 милиона у Србији ако не и више,шта би се десило да покренемо толики народ против ових бедника у власти? Не би им било свеједно то је сигурно!
Власт није свесна једне ствари...не знају ефекат кад се неко сатера уз сам ћошак...Из књиге о Путину сам читао,кад је он био клинац једном је јурио пацова низ ходник,пацов је вртоглаво бежао,главом без обзира..кад је дошао до краја ходника и кад пацов није имао где,тако наизглед мала животиња и безопасна за човека,скочила је на Путина тако да се овај на смрт преплашио и једва га избегао да му не изгребе лице.  Тако и влас,нас притиска,не даје нам  простор..не само нама већ целом народу. Разлог за овакву ствар нису никакве дроге(ако су дроге што онда не крену од политичара...риба се од главе чисти)већ само то што смо једини остали са патриотским ставовима,и једини смо који те ставове можемо да пренесемо на широке народне масе! Још додатно нисмо подложни медијским лажима и причама партизанкама....
Наша снага свима проблем је највећи!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - by Делија К.З.Ш. - 10-02-2009, 10:06 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: