Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
Много тога ми се врти по глави и једноставно не могу да верујем на шта наша Србија данас личи!Ја живим за време када ћу отићи на утакмицу и певати 90 минута ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ !А то изгледа неће бити скоро!Певамо брату Урошу јер сад то сви већ знају да је престрого  осуђен и да се боримо за ПРАВДУ!Певамо о Косову не само као парчету наше земље,него и свим СРБИМА који доле живе без струје,воде,који су гладни и стрепе за своје животе из дана у дан!Скоро сваке године режим доносе неки закон,наводно против хулигана,забрањују употребу навијачких реквизита који су нормални свугде у европи и свету,не само у фудбалу већ у свим спортовима(заставе,бубњеви,...) и шта нама преостаје него да кроз песму и пароле да се боримо против тога,за борбу протви репресије над  навијачима ! Ово што је тужилац поднео није ЗАКОН,ни предлог закона већ иницијатива да се забрани рад навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР(не желим да причам о другим групама,гледам само нас у овом случају) !То је само његов предлог и не мора да значи да ће он бити подржан!Исто тако то се неће десити сутра,прекосутра,већ кроз неколико недеља,месеци и зато :
Делије су показале у Н.Саду како се бодри клуб и шта је њима на првом месту!!!Ни туче,ни проблеми....него да клуб освоји 3 нова бода...да нам трибина буде пуна и да буде што боље украшена и гласна!!!Ово су ствари које треба да нас интересују и у будуће на трибини било ког стадиона.Дошло је време да покажемо свима ко смо и шта смо и колико вредимо!!!Наши спектакли,наше акције,наше понашање(сваког појединца) нека говоре за нас у наредном периоду....СВИ НА СТАДИОН...јер сад је време да се покаже дал смо само хулигани,олош...или оно што ми тврдимо да јесмо НАВИЈАЧИ којима је стало до свог клуба...навијачи којима је стало да нам стадиони буду пуни!
Ово је цитат копиран од Игора у теми ЗВЕЗДА-Офк и који најбоље говори о ономе шта треба да радимо!!!Сваки појединац треба да крене од себе,да се ујединимо,да покажемо ко су и шта су ДЕЛИЈЕ СЕВЕР и да тужиоцу,држави,полицији не дамо ни један једини повод и разлог а нас забране,хапсе,......!!!!!
НЕ НЕМА ТОГ ЗАКОНА КОЈИ МОЖЕ ДА МЕ ОД ТЕБЕ ОТЕРА! МИ ЗА ЗВЕЗДУ ЖИВИМО ЗВЕЗДИ ПЕВАМО И ЗВЕЗДИ СЕ ДИВИМО !!!!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - by Храбро срце - 10-02-2009, 11:28 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)