10-02-2009, 01:46 PM
Прљава кампања у којој предњачи У92 се толико захуктала да су ево већ гробари и Делије били и у Темишвару и тукли се са ббб... Као да нама не требају визе, као да тамо нема Срба и као да Румуни не симпатишу своју браћу по вери... Дакле, мука ми је више од свега, ајд нек јаве и да смо цунами изазвали, па да ипак имају добар разлог за забрану!
Ово је тема за дугу, дугу причу... Али ми своју причу и енергију треба да преселимо на нашу трибину... Да покажемо зашто и због чега смо тамо! Сада, више него икада не треба да било коме дамо повод да упире прстом у нас... Напунимо Север у суботу и оставимо грло и дланове за Звезду и нашу нову победу!!!
Ово је тема за дугу, дугу причу... Али ми своју причу и енергију треба да преселимо на нашу трибину... Да покажемо зашто и због чега смо тамо! Сада, више него икада не треба да било коме дамо повод да упире прстом у нас... Напунимо Север у суботу и оставимо грло и дланове за Звезду и нашу нову победу!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "