10-02-2009, 10:42 PM
(10-02-2009, 10:36 PM)Игор link Wrote: [quote author=Darko link=topic=3679.msg71469#msg71469 date=1254521214]Они су се опредили за идеологију односно правац који ће их одвести у пропаст. И нека прођу како заслужују. КАо Алкaтраз ( почаст Ал КАпонеу, чак су имали и огромну шеталицу на неком од претходних дербија ) Нишки КАртел и слично,дрога утоке убиства ово оно, па да ли је то нормалан правац неке навијачке групе. Ко их јебе.
[quote author=Red Star Forever link=topic=3679.msg71459#msg71459 date=1254511629]
Ни овог , а ни прошлог... Да се разумемо, не желим им крај, забрану или нешто слично, али морају да почисте своје редове како би опстали... Под хитно!
А ја не знам какве везе ми имамо са њима осим што им набијамо комплекс деценијама већ, ја не видим ни једну сличност
[/quote]
Искрено и мене боли курац, боље да их забране него да наставе са убиствима, они немају никакве везе са навијачима, то је криминално удружење. Ако се буде чекало да они сами прочисте своје редове, оплакаће мajке још својих синова. Гаде ми се бре!
[/quote]
Нека уклоне ове криминалне групе и ја сам за то,па глодари имају таквих криминалних група колико желиш,укуцај те на јутубу football factory Grobari и видећес шта ће да избаци,нека се укину крими групе,али да се не дирају људи који иду да одгледају утакмиц и оду кући,зашто њима да бране нешто!