Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Хајдук Кула!!!
БРАЋО ДЕЛИЈЕ-БРАЋО ЗВЕЗДАШИ!!!

Мислим да се морамо сви са трибине потрудити да анимирамо што више људи да нас на овој утакмици буде више него обично.И када смо прошле и препрошле сезоне били много далеко од титуле било нас је много тако да нас сада у сваком случају мора бити много више него тада јер смо први на табели а и у клубу се много боље ради што је очигледно.Да не спомињем сада још много других разлога зашто би морали да се појавимо и појављујемо у наредним утакмицама у далеко већем броју,једноставно КО ГОД ОСЕЋА ДА МУ ЈАКО ЛУПА СРЦЕ ЗВЕЗДАШКО У ГРУДИМА нека се појави на зборном месту МАРАКАНА у суботу на још једној утакмици ЗВЕЗДЕ где ћемо направити предиван амбијент без било акве сумње.Сећам се док сам био клинац са другарима до Славије дођемо градским,ту излазимо обавезно и полако ка стадиону пешака.Готово увек негде већ близу команде почињу жмарци по читавом телу да раде од усхићења што поново игра наша Звезда,што се утапамо у колоне навијача Звезде који избијају са свих страна града и иду ка нашој Маракани и поред тога што није у питању нека велика утакмица,због велике радости што ће бити велики број Звездаша на стадиону.Пишем ово зато што се од свих наших Звездаша из Београда а поготову оних крајева града који су релативно близу стадиона,очекује да долазе у далеко већем броју.Примера ради некада је на те мале утакмице само из правца Вождовца долазило толико Звездаша да је сваки градски превоз који је стајао у близини стадиона био препун ЗБЕЗДИНИХ НАВИЈАЧА а да би по њиховом изласку возила према граду ишла готово празна.Навео сам као пример Бождовац док је и са осталих страна куљала маса,па нека се полако прича понавља АЈМО БРАЋО ЗВЕЗДАШИ,АЈМО БЕОГРАДЕЕЕ!!!Поред Београда од унутрашњости се очеује да и она мобилише и доведе што већи број Делија-Звездаша.Нека крене велики број басева,комбија,кола ка Београду,нека ради већи стоп у суботу НЕКА ГРМИ МАРАКАНА ДО НОВЕ ЗВЕЗДИНЕ ПОБЕДЕ!!!
Reply

Messages In This Thread
Ц.Звезда-Хајдук Кула!!! - by ciricdejancira - 11-02-2009, 07:56 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)