10-27-2009, 02:18 PM
(10-27-2009, 01:30 PM)ORTHODOX.NS link Wrote: Још ово да кажем... ми смо несложни као народ....не каже се џаба не дај боже да се Срби сложе... Највише ме је заболело када су наши политичари отишли у сребреницу на помен муслиманима... и сви спомињу сребереницу. а када је насер ориЋ 92-93 ПОБИО ОКО 3000 СРБА И ПОПАЛИО НЕКОЛИКО ДЕСЕТИНА СЕЛА...ТО НИКО НЕ СПОМИЊЕ. Највећа срамота је да наши политичари не одају помен нашим жртвама... већ се улизују страним силама... и иду на годишњицу муслиманских жртава... то је јадно. тако смо и после другог светског рата опростили усташама јасеновац и ушли са њима у исту државу...то је ван сваке памети. КОД НАС ЈЕ ЗЛОЧИН КАДА КАЖЕШ ДА ВОЛИШ СРБИЈУ... СВИ ОДМА ГОВОРЕ ПОГЛЕДАЈ ОВОГ НАЦИОНАЛИСТУ. Па сваки нормалан човек воли своју отаџбину... и Жали за жртвама свог народа. а не пљује по својима да би се улизао неком ГЛУПОМ американцу или британцу. КАДА ЋЕМО СЕ УЈЕДИНИТИ...КАДА???
није сад проблем отићи и поклонити се жртвама-ТО УВИЈЕК ТРЕБА УРАДИТИ,ЈЕР ТО ЈЕ ПРИЈЕ СВЕГА ЉУДСКИ-ХРИШЋАНСКИ,ПРОБЛЕМ ЈЕ ШТО ТО ОНИ РАДЕ ИЗ ПОЛИТИЧКИХ ЦИЉЕВА И ЗБОГ НЕКЕ ПОМАМЕ ЗА ВЛАШЋУ И ДОДВОРАВАЊУ ГОСПОДАРИМА,проблем је што се та сребреница толико експоатише да то превазилази све границе...од 3000 имена дошло се до неких 7000 до 8000 хиљада,а нико не говори о српским жртвама тамо,нико не говори о насеру,покољима....
а за мене лично Сребреница није злочин и написаћу једну причу о томе,тј о муслиманским преварама и лажима....ал прво морамо да наставимо тему о Отаџбинском рату....
И ОПЕТ ПИТАМ АДМИНИСТАРЦИЈУ,ДА ЛИ ЋЕ ОТВОРИТИ НОВУ ТЕМУ САМО ЗА ОТАЏБИНСКИ РАТ,ЈЕР ОВА ПОСТАЈЕ ПРЕНАТРПАНА,И ПОСТОВЕ ИЗ ОВЕ ПРЕБАЦИТИ У ТУ ЗАСЕБНУ ТЕМУ?па да наствимо писати овдје........