Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Добро знај да увек ту сам ЈА
Ово морам да кажем пући ћу.Прво ценим да је ово прикладна тема, пошто је она о Новом Пазару затворена.Е сад кад сам чуо вест да Делије неће ићи у Пазар, у почетку сам помислио да је можда и исправна одлука, али касније сам схватио да је ово један велики минус.Значи морало је да се иде тамо, не вреди нам сада ни цела ова сезона без одрађеног Пазара.Знам да је ризик био огроман, али могло је то боље да се организује, прво ако би дали тих 500 карата требало је то узети и позвати све Делије да крену у Пазар без обзира дал имају карте ако буду заустављени на улазу, нема везе, важно је да се кренуло.Оних 500 људи солидарисати се са овима или сви или нико, као много пута што је рађено(дерби рукомет), ако ипак неби пустили онда и тих 500 остаје и барем часно не уђемо.Ако би пак тих 500 ушло (свестан сам да би било провокација), сво време певати марш на дрину, Боже правде, четничке песме, не обазирати се на ове шабане.
Све у свему по мени велики минус.Још доста људи мисли овако.
Молим да ми се сад не брише пост јер сам лепо изнео своје мишљење.А ви ако се слажете или не слажете реците, али не бришите.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Добро знај да увек ту сам ЈА - by RedSpartans - 10-28-2009, 04:44 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)